Containerverhuur

Container huren?
Eenvoudig een container huren doet u via onze webshop. Binnen 5 stappen bestellen!

 1. Vul de eerste 4 cijfers van uw postcode in.
 2. Kies 'afvalcontainers'.
 3. Kies voor welk soort afval u een container nodig heeft.
 4. Kies het formaat container.
 5. Bevestigen en wij leveren de container!

Containerservice
Bij Gerzon BV kunt u verschillende afzetcontainers bestellen, u kunt containers huren van 3m³ t/m 40m³ bij uw bedrijfspand, bouwplaats of woning in de Betuwe en omstreken.

Deze afval containers zijn geschikt voor:

 • Bouw- en sloop afval
 • Groen- en tuinafval
 • Puin
 • Grofvuil (huisraad)
 • Hout
 • Dak afval

Een container besteld u snel via onze website, telefonisch of per mail. Hierbij geldt vaak: Vandaag besteld, morgen geleverd! Wanneer de container vol is, haalt Gerzon BV deze op of wisselt de volle container voor een lege. Gerzon BV zorgt voor de verdere afvoer en deskundige verwerking van het afval. 

BigBags
Voor de kleine klussen kunt u bij Gerzon BV ook terecht voor BigBags van ca. 1m³. Een BigBag haalt u op bij ons kantoor te Eck en Wiel, plaatst deze vervolgens naast de weg en vult deze met de overeengekomen afvalsoort. Wanneer deze vol is, haalt Gerzon BV de BigBag weer op. In goed overleg kan Gerzon BV de BigBag ook leveren. Een BigBag besteld u snel via onze website, telefonisch of per mail!

Rolcontainers
Ook voor rolcontainers (papier / karton of bedrijfsafval) kunt u terecht bij Gerzon BV. Gerzon BV beschikt over rolcontainers vanaf 240 liter (kliko) t/m 1600 liter. Een rolcontainer besteld u snel telefonisch of per mail!

Gerzon BV levert ook diverse soorten zand, grind en grond. Check hiervoor de mogelijkheden in de webshop of onder ‘zand, grind en grond’. Zand, grind of grond bezorgen in combinatie met uw container, neem dan contact met ons op!

 

Afval container of BigBag bestellen? Dit is belangrijk:

Levering
Bij het leveren van de containerbak vragen we u om daarbij aanwezig te zijn. Zo kunt u samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan vragen we u aan te geven waar (oprit, voor het huis, etc.) de container geplaatst mag worden. Dit kunt u aangeven onder 'bestelnotities'.

Acceptatie- en algemene voorwaarden
Voor de acceptatie van afval zijn onze acceptatievoorwaarden leidend. Daarnaast zijn op al onze overeenkomsten de algemene voorwaarden van toepassing.

Maximale belading
Voor de veiligheid van onze chauffeurs en mede weggebruikers is het niet toegestaan de container hoger dan 30cm boven de rand te beladen. Voor 9m³ containers met grond of puin geldt: max. tot de rand beladen. Ook horizontaal uitstekende delen kunnen gevaar opleveren, let dus goed op bij het beladen van de container. Bij twijfel altijd contact met ons opnemen!

Huurtermijn
De tarieven van onze afvalcontainers zijn incl. 4 weken huur. Hierna wordt er €5,- per week huur berekend. Heeft u de container langer nodig van 4 weken, dan brengt u ons hiervan op de hoogte.

Vergunningen
Voor het plaatsen van een container op uw eigen terrein (oprit of erf) is geen vergunning nodig. Indien de container op openbare weg geplaatst moet worden, is er in sommige gevallen een vergunning vereist. Hiervoor kunt u bij de betreffende gemeente informatie opvragen. Gerzon BV is niet verantwoordelijk voor het aanvragen van eventuele vergunningen.

Betaling
Besteld u een container of BigBag via de website, dan geschiedt betaling voorafgaand het plaatsen van de container. Besteld u een container of BigBag telefonisch of per mail, dan dient de betaling voldaan te zijn voor het afvoeren van de container. Zo kunt u per pin of contant betalen bij de chauffeur, betalen via bankoverschrijving of betalen via een betaalverzoek (tikkie).  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Bij Gerzon BV kunt u containers bestellen in:
Asch, Alphen, Altforst, Beesd, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven Leeuwen, Buurmalsen, Buren, Culemborg, Deil, Dodewaard, Dreumel, Echteld, Eck en Wiel, Enspijk, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maasbommel, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Ravenswaaij, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zoelen, Zoelmond en Zennewijnen.