BELANGRIJK;

 
Bij Gerzon B.V. kunt u terecht voor containerhuur. Gerzon B.V. verhuurt containers van 3 m³ tot en met 40 m³ in heel de Betuwe.
 
Ook voor rolcontainers kunt u bij Gerzon B.V. terecht, deze worden door de hele Betuwe geplaatst ( restafval, papier, karton) 
 

Gerzon B.V. plaatst op verzoek één of meerdere 3 m³ t/m 40 m³ containers bij uw bedrijfspand, bouwplaats of woning in de hele Betuwe. Als een container vol is haalt Gerzon Eck en Wiel B.V. hem op en/of wisselt de volle container om voor een lege container. Gerzon Eck en Wiel zorgt zelf voor de verdere afvoer en verwerking van het afval.

ALL-IN PRIJZEN
Voor de containers van 3m³, 6m³, 9m³, 10m³gesloten heeft Gerzon B.V. vaste all-in prijzen.

Deze prijzen zijn inclusief;

  • BTW
  • Transport (plaatsen en ophalen)
  • Verwerken van uw afval
  • Huur 4 weken
  • Milieutoeslag

All-in bouw- en sloopafval containerprijzen gelden voor ongesorteerd afval.
Wat mag niet in de container; huisvuil en/of plastic huishoudelijk afval, koelkast/diepvries, matrassen, asbest, chemisch afval, verfproducten, olie, autobanden, dakleer en hout vervuild met dakleer, vloeibare specie resten, zakjes met uitwerpselen ( hond ) en grond.

Bel voor de mogelijkheden, tel. 0344-691544.

CONTAINER LANGER NODIG
Mocht het zo zijn dat u de container langer nodig heeft neem dan contact met ons op.

MAXIMALE BELADING
PAS OP; Voor de veiligheid van onze chauffeur en mede weggebruikers is het niet toegestaan de container hoger dan 30 cm boven de rand te beladen. Bij twijfel altijd bellen.

VERGUNNING NODIG OM TE PLAATSEN?
Om op uw eigen terrein of oprit een container te plaatsen is geen vergunning nodig. Indien we de container op de openbare weg moeten plaatsen is dit vaak wel het geval.Hiervoor kunt u bij de betreffende gemeente informatie opvragen.
LET WEL OP; U bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een eventuele vergunning.

Onze chauffeur heeft een mobiele pinautomaat dus bij het ophalen van de container is het gewenst om te pinnen.
Acceptatievoorwaarden containerverhuur;