Bij Gerzon B.V. kunt u terecht voor containerhuur. Gerzon B.V. verhuurt containers van 3 m³ tot en met 40 m³.

Gerzon B.V. plaatst op verzoek één of meerdere containers bij uw bedrijfspand, bouwplaats of woning. Als een container vol is haalt Gerzon Eck en Wiel B.V. hem op en/of wisselt de volle container om voor een lege container. Gerzon Eck en Wiel zorgt zelf voor de verdere afvoer en verwerking van het afval.

ALL-IN PRIJZEN
Voor de containers van 3m³, 6m³, 10m³, 10m³gesloten, 15m³, 20m³, 30m³, en 40m³ heeft Gerzon B.V. vaste all-in prijzen.

Vanaf maart 2014 kunt u bij Gerzon B.V. ook rolcontainers huren voor restafval, papier, karton voor een vaste all-in prijs.

Deze prijzen zijn inclusief;

  • BTW
  • Transport (plaatsen en ophalen)
  • Verwerken van uw afval
  • 4 weken huur

All-in bouw- en sloopafval containerprijzen gelden voor ongesorteerd afval.
Wat mag niet in de container; asbest, chemisch afval, verfproducten, olie, autobanden, koelkasten, diepvriezers, dakleer en hout vervuild met dakleer.

Het is ook mogelijk om op zaterdag uw container te laten plaatsen of ophalen door Gerzon. Bel voor de mogelijkheden,tel. 0613140666.

CONTAINER LANGER NODIG
Mocht het zo zijn dat u de container langer nodig heeft, dan is dit meestal geen probleem voor Gerzon B.V. en zal dit kosteloos zijn. Maar neem voor alle zekerheid even contact met ons op.

MAXIMALE BELADING
PAS OP; Voor de veiligheid van onze chauffeur en mede weggebruikers is het niet toegestaan de container hoger dan 30 cm boven de rand te beladen. Bij twijfel altijd bellen.

VERGUNNING NODIG OM TE PLAATSEN?
Om op uw eigen terrein of oprit een container te plaatsen is geen vergunning nodig. Indien we de container op de openbare weg moeten plaatsen is dit vaak wel het geval.Hiervoor kunt u bij de betreffende gemeente informatie opvragen.
LET WEL OP; U bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een eventuele vergunning.

Onze chauffeur heeft een mobiele pinautomaat dus bij het ophalen van de container is het gewenst om te pinnen.
Acceptatievoorwaarden containerverhuur;