Over ons

Wat doet Gerzon BV?
Gerzon BV is dé containerservice van de Betuwe & omstreken. Bij Gerzon BV kunt u terecht voor het huren van afvalcontainers en BigBags voor al uw afval! Een Bigbag of container kunt u online, telefonisch of per mail bestellen! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw afval aan te leveren bij onze milieustraat te Eck en Wiel.

Gerzon heeft altijd diverse soorten zand, grind, grond en split leverbaar, zowel losgestort als geleverd in BigBags. Deze besteld u online, telefonisch of per mail én is in combinatie te leveren met een container. Heeft u zelf een karretje? Dan kunt u het ook afhalen.

Daarnaast beschikt Gerzon over een breed machinepark voor diverse grond- en sloopwerken, voor grote en kleine klussen. Zoals: het uitgraven van uw tuin, het verharden van uw oprit, het verwijderen van bomen/boomstobben, grond bouwrijp maken, de aanleg van manegebodems, de grondwerkzaamheden bij de bouw van een (bedrijfs)pand en de sloop van uw (asbest)schuur, woning of kantoorpand.

Hoe is Gerzon BV ontstaan?

Gerrit Gerritsen BV
Al op 1 april 1985 werd de basis gelegd voor Gerzon Eck en Wiel B.V., Gerrit en Irma Gerritsen startte Gerrit Gerritsen BV. Door het hele land heen laadde Gerrit met zijn eigen shovel kippenmest. Door de jaren heen breide het bedrijf zich uit met tientallen machines en ruim 20 man personeel, voornamelijk in grond- en sloopwerken, wegenbouw, afvalrecycling en transport. In 2006 moest Gerrit door ernstige gezondheidsredenen het bedrijf stopzetten, het werd verkocht.

Gerzon Eck en Wiel B.V.
Tegen alle verwachtingen in, kon Gerrit in 2007 opnieuw starten onder de naam Gerzon Eck en Wiel B.V.. Nu, ruim 10 jaar later heeft Gerzon BV haar team én werkzaamheden flink uitgebreid. Het fantastische team bestaat uit ongeveer 10 man, ook maken zonen Patrick en Lars deel uit van dit team. Gerzon BV beschikt over verschillende kranen, shovels, vrachtwagens, trekkers en overige machines. Hiermee houdt Gerzon BV zich voornamelijk op een milieubewuste manier bezig met containerverhuur, afvalrecycling, grond- en sloopwerken en de verkoop van zand, grind, grond en split.

Met ruim 30 jaar ervaring in de afvalbranche staat duurzaamheid erg hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Met deze gedachte streeft Gerzon BV er naar al het ‘bruikbare’ afval te scheiden van het restafval, dit gebeurt zoal met de hand, kraan en onze sorteerinstallatie. Met een vernieuwd wagenpark draagt Gerzon BV haar steentje bij aan de CO2 reductie.

Voor meer informatie, check de overige pagina’s op onze website of neem contact met ons op!

Container huren Tiel Geldermalsen Culemborg